Alkuun Purjekoneet Harakat Moottorikoneet Tilaaminen / FAQ Blog Koneen etsin  
Plane finder Blog Ordering / FAQ Motor planes Harakka's Sailplanes Home

Kajavan erilaisia maalauskuvioita

Alla on joukko erilaisia Kajavan maalauskuvioita. Kuvat on kerätty julkisista verkkolähteistä ja niiden oikeudet kuuluvat kuvien ottajille.

Mikäli koet, että kuvien pitäminen tällä sivulla loukkaa oikeuksiasi ota minuun yhteyttä. Poistan kuvan välittömästi. Muista kuitenkin, että kuvat on kerätty julkisista lähteistä. Mikäli haluat täydentää tätä sivua (tai valokuvagallerioita) niin ota myös silloinkin yhteyttä. Kaikki apu on tervetullutta.

Tavoitteena tällä osiolla on vain kerätä yhteen ja näyttää erilaisia maalauskuvioita. Kuvat on myös teknisesti käsitelty niin matalalle resoluutioille, että niiden laatu on ala-arvoinen.

Katso myös valokuvagallerioita.Different colouring schemes of Kajava

Below is an group of different colouring schemes of Kajava. Pictures are collected from public network sources and their rights belong to their respective owners.

If you feel that keeping these pictures violates your right to these pictures pls. contact me. I will remove picture immediately.  However, pls. remember that these are collected from public sources. If you want to add pictures to this page (or photo galleries) pls. contact me. All assistance is welcomed.

The sole purpose of this page is to collect different colouring schemes together. Pictures are also techically manipulated to low resolution rendering their quality extremely low.

See also photo galleries.

 


Erilaisia värimalleja

Different colouring schemes
HOMEPAGE

Blog Ordering, FAQ, about, ...
Sailplanes
Harakka's
Motor planes
Collaborations
Non-scale
Free flight
(C) Copyright 2010-2017 by Iwaru Oy
Y-Tunnus/ VAT.reg  : 2321915-2
Lisätietoja / Contact :
Site version 6.0 / 25.10.2017
www.tuootal.fi